Over ons  Contact  Android app 

Welkom bij KoopMij.nu

KoopMij.nu is uw online advertentie omgeving die, op dit moment, gevoed wordt met advertenties vanaf mobiele Android toestellen.

Concept

Zoals bekend zijn er al meerdere advertentiesites, zoals bv. Marktplaats.nl, Speurders.nl, Ebay.nl, 2dehands.nl en anderen.
Hiervan biedt er een aantal ook mobiele applicaties aan.

Dus waarom dan nog een advertentiesite?
Wel dit is kort en krachtig te verwoorden door het woord: gebruiksgemak.

De hoofdkern van het KoopMij.nu concept is namelijk het vereenvoudigen van het aanbieden van advertenties.

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen in het bezit van een smartphone en wordt naast de site dit ook als toegangspunt voor advertenties gebruikt. KoopMij.nu ondersteund hierbij de smartphone bezitters, op dit moment de Android toestellen, door het proces van aanbieden van een advertentie rigoureus te vereenvoudigen.

Door middel van de mobiele KoopMij.nu applicatie bent u nu in staat om foto's te maken en/of selecteren van een aan te bieden product en deze met minimale inspanning online te plaatsen (zowel site als mobiel).
U kunt namelijk na het maken van een foto, of vanuit uw galerij afbeeldingen selecteren en delen via 'Verkopen', waarbij de KoopMij.nu applicatie wordt opgestart. Na het invoeren van de basis advertentiegegevens kunt u uw advertentie direct te koop zetten. Deze advertentie is dan beschikbaar op de site alsmede de mobiele applicatie.

Daarnaast is de website ingericht op het zo snel mogelijk kunnen vinden van advertenties.

Release X

Voor een volgende release staan de volgende punten gereed:

  • Advertenties aanmaken vanaf de site
  • Advertenties beheren vanaf de site (zowel mobiele en site)
  • Mobiele applicatie voor de iPhone

Natuurlijk horen wij graag van u als gebruiker welke functionaliteiten u mist en mogelijke verbeterpunten omtrent de KoopMij.nu site en de mobiele applicatie. Wij ontvangen dan ook graag uw aan-/opmerkingen via ons contact formulier.